1. Beeldend
  2. Glasatelier voor volwassenen (korte cursus)

Glasatelier voor volwassenen (korte cursus)

Volwassenen | Vanaf 18 jaar

Je maakt in 15 lessen kennis met facetten van het tijdloze ambacht Glas in Lood. Je leert glas snijden en maten van een ruit berekenen. Vervolgens bewerk je het glas door middel van zandstralen en brandschilderen. Voor de bewerking van de ruit maak je zelf een ontwerp, waarbij je je creativiteit ontdekt. Je kunt zowel klassieke als moderne glaskunst maken. Deze korte cursus start 2 x per seizoen.

Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Locatie Docent Kosten  
Glasatelierdinsdag 19:30-22:001 sep '20 15x 150minBergen op Zoom, 3-D LokaalFloor de Groot € 284,- Inschrijven
Glasatelier 21+dinsdag 19:30-22:001 sep '20 15x 150minBergen op Zoom, 3-D LokaalFloor de Groot € 344,- Inschrijven

Algemene info over dans, beeldend, theater en muziek

Kleding
Bij beeldende cursussen wordt er gewerkt met verf of andere materialen die je kleding kan bevuilen en/of beschadigen. We raden daarom 'oude' kleding aan. Bij dans en theater beweeg je. We raden daarom bij die cursussen gemakkelijk zittende kleding aan tenzij anders aangegeven.

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat
In veel gevallen kunnen we een cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je niet in de gemeente Bergen op Zoom?
Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze tarieven en meer informatie hierover vind je hier. Voor alle andere cursussen geldt deze uitzondering niet. 
Als je in Belgie woont dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl