1. Beeldend
  2. Academieklas voor jongeren

Academieklas voor jongeren

Jongeren | Vanaf 14 jaar
Academieklas voor jongeren

Speciaal bedoeld voor iedereen die zich wil voorbereiden op een studie aan een Kunstacademie. Om daar aangenomen te worden moet je een behoorlijk gevulde portfolio laten zien tijdens het toelatingsexamen. Wij bereiden je hierop voor. Aan de hand van de kunstdiscipline die je ambieert, bekijken we waar je je talent nog verder kunt ontwikkelen.
Ook voor wie zich gewoon verder wil verdiepen in 2D en 3D kunstzinnige vorming.

Cursuskosten zijn inclusief de materialen.

De werkstukken worden soms geëxposeerd en gaan uiteindelijk altijd mee naar huis.

Deze cursus wordt gegeven door Anton Watzeels en Saskia van den Broek.

Meedoen nadat de cursus al gestart is?

Dat kan! Je kunt gewoon instromen. De lessen die al geweest zijn hoef je natuurlijk niet te betalen en daarom zullen de kosten lager zijn dan je hieronder ziet. Jouw instroomprijs weten? Neem even contact met ons op ckb@bergenopzoom.nl

Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Locatie Docent Kosten  
Jongerenatelier/Academieklasvrijdag 16:30-18:004 sep '20 30x 90minBergen op Zoom, CKB-TekenlokaalAnton Watzeels € 255,- Inschrijven

Kleding

Bij beeldende cursussen wordt er gewerkt met verf of andere materialen die je kleding kan bevuilen en/of beschadigen. We raden daarom 'oude' kleding aan. Bij dans en theater beweeg je. We raden daarom bij die cursussen gemakkelijk zittende kleding aan tenzij anders aangegeven. 

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl