1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. Slotpresentatie CKB Popschool Live & C-examen slagwerk Bas Maas

Slotpresentatie CKB Popschool Live & C-examen slagwerk Bas Maas

Gepubliceerd op: 31 mei 2024
Slotpresentatie CKB Popschool Live & C-examen slagwerk Bas Maas

The Future, T-Mix en Blauw van de CKB Popschool laten je, na de presentaties in 't Slik in januari en maart en nog meer oefenen, opnieuw genieten van swingende livemuziek. Pop, rock, blues en meer muziekgenres komen voorbij in de slotpresentatie op dinsdagavond 18 juni aanvang 19:00 in de CKB Theaterzaal. Daarnaast ga je ook genieten van het slagwerk van Bas Maas. Het afwisselende repertoire is voor jong en oud. Iedereen is welkom, de toegang is gratis.

Al ruim 10 jaar heeft het CKB een Popschool die (drie per jaar) elk lesblok afsluit met een avondvullend liveprogramma voor jong en oud. De Popschool cursisten laten het publiek keer op keer versteld staan van wat je onder de leiding van ervaren bandcoaches leert. Ze bekwamen zich steeds verder in zingen, een instrument bespelen, arrangeren, podiumpresentatie en als je wilt zelfs songwriting. Cursisten die al jarenlang de Popschool trouw blijven en nieuwe gezichten vormen bands die overal de vonk laten overspringen.Vocalisten, gitaristen, slagwerkers en toetsenisten van allerlei leeftijden staan dan ook te popelen om het podium van de CKB Theaterzaal te bestormen. De bands The Future, T-Mix en Blauw zetten een avondvullend programma neer vol afwisseling en verschillende muziekgenres. Ze hebben maar één doel: vonken on stage en het publiek trakteren op een swingende avond.

Waar ook de vonken van af zullen vliegen is het slagwerk van Bas Maas. Je moet het maar durven: C-examen doen met pubiek zoveel erbij. Wil je alle bands en Bas meemaken kom dan op tijd: de presentatie begint op 18 juni om 19:00. De zaal gaat om 18:45 open en het is gratis.

Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl