1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. Presentaties Musical Kids - Sneeuwwitje hoe het verder ging op 14, 15 en 16 maart

Presentaties Musical Kids - Sneeuwwitje hoe het verder ging op 14, 15 en 16 maart

Gepubliceerd op: 01 januari 2024
Presentaties Musical Kids - Sneeuwwitje hoe het verder ging op 14, 15 en 16 maart

Deze activiteit is inmiddels succesvol afgesloten.

De kinderen van de donderdaggroep en zaterdaggroep hebben er hard voor gerepeteerd en nu is het eindelijk zover: de uitvoeringen in de CKB Theaterzaal voor ouders/verzorgers, broertjes en/of zusjes, opa's en oma's en vrienden en kennissen.

Zowel de donderdaggroep als de zaterdaggroep heeft twee uitvoeringen.

Passe-partout kaart

Alle theatercursisten ontvangen na de voorjaarsvakantie een passe-partout kaart. Een gele kaart met op de achterkant alle data en tijden van de voorstellingen in maart en april (Theaterlab voorstellingen zijn in april).

Alle theatercursisten kunnen op vertoon van hun passe-partout kaart gratis de presentaties van de theaterafdeling bijwonen.

Relatiecrisis?
Sneeuwwitje heeft een relatiecrisis. Ze is die saaie flapdrol van een prins zat. Ze wil iets anders, iets vets, iets pittiger ....actie. Ze vertrekt naar de gewone wereld en komt als serveerster te werken in het café van Henk en Marie. Heel veel sprookjesfiguren komen voorbij zoals de boze koningin, de Fee, de Spiegel, Doornroosje, Assepoester, Grietje, Belle, Elsa, Roodkapje, levende bomen, teveel om op te noemen. Je maakt het mee in deze hilarische Musical Kids musical op donderdag 14, vrijdag 15 of zaterdag 16 maart.

Op de foto: De kostuums hangen al startklaar in de CKB Theaterzaal.


Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl