1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. Open Lesweek van 26 t/m 31 augustus

Open Lesweek van 26 t/m 31 augustus

Gepubliceerd op: 04 juli 2019
Open Lesweek van 26 t/m 31 augustus

Kom gratis proeven van MUZIEK, DANS, THEATER, BEELDEND

Tijdens de Open Lesweek van 26 t/m 31 augustus is iedereen welkom tijdens speciale open lessen Muziek, Dans, Theater en Beeldend.


Het Open Lesweekrooster
Docenten staan voor je klaar, je ziet cursisten aan het werk en kunt zelf meedoen. Een rooster van lessen waarbij je binnen kunt lopen zie je op deze pagina. Een papieren versie kun je vanaf 12 augustus afhalen bij de Cultuurbalie in de Steenbergsestraat en vanaf 19 augustus ook bij de CKB balie, Burg. Stulemeijerlaan 3. Als je in de gemeente Bergen op Zoom woont dan krijg je ons boekje met o.a. het rooster ook in je brievenbus (in de week van 12-18 augustus). Voor de Open Lesweek hoef je je niet op te geven.

Iedereen is welkom
Het CKB heeft een scala aan lessen Muziek, Dans, Theater en Beeldend voor iedereen, jong en oud, elk niveau. Drempels zijn extra laag en je kunt op elke leeftijd, het hele jaar door beginnen. Muziek leer je op je eigen tempo, op een van de 30 verschillende instrumenten of met je eigen stem: individueel, in een duo, groep, band of ensemble. Voor de jongste kinderen zijn er cursussen die de fantasie prikkelen. Bij Dans kun je kiezen uit academie (modern en klassiek), Internationale dansstijlen en fitness. In de ateliers Beeldend ga je aan de slag met tekenen, schilderen, glas-in-lood en keramiek, en voor de jonge kunstenaars in spé is het jeugd- en jongerenatelier. De afdeling Theater biedt het podium aan o.a. Musical Kids en Theaterlabs waarin je samen met anderen je stuk maakt en opvoert. De meeste cursussen doen mee met de Open Lesweek en daarnaast kun je een gratis proefles aanvragen.

Klik hier om naar het complete rooster van de Open Lesweek te gaan.

Meld je hier aan voor het Facebook-event

Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl