1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. Open Dag op 8 juni

Open Dag op 8 juni

Gepubliceerd op: 14 mei 2024

Sfeer proeven, een open les bijwonen, cursisten en docenten ontmoeten, genieten van presentaties, je uitgebreid laten informeren, een speurtocht met kans op het winnen van theaterkaartjes. Dat en meer beleef je op 8 juni in CKB. Wij organiseren die zaterdag een Open Dag van 10:00 tot 13:00 uur. De deuren aan de Burg. Stulemeijerlaan staan open voor jong en oud. Iedereen is welkom om kennis te komen maken met de vele cursussen Muziek, Dans, Theater en Beeldend.

Of je nu een waardevolle hobby, fijne uitlaatklep, of carrière zoekt: het CKB heeft een scala aan cursussen voor elke leeftijd en op elk niveau. Daarbij organiseert het CKB ook extra activiteiten, zoals deze Open Dag met o.a. een infomarkt, demo- en meedoelessen, een expositie, een afwisselend programma van optredens en doe-dingen waaronder een speurtocht voor kinderen.

Verschillende instrumenten, dansvormen, theaterlessen en soorten beeldende kunst zijn vertegenwoordigd op de Open Dag. In de CKB hal staan stands waar je informatie vindt en je kunt laten inspireren. In de leslokalen, ateliers, dansstudio’s en CKB Theaterzaal maak je kennis met cursussen, presentaties en andere activiteiten voor kinderen, jongeren, volwassenen en senioren. Overal staan CKB docenten klaar om je te woord te staan en antwoord te geven op je vragen.  

In de CKB Theaterzaal is er een afwisselend programma van zang- en muziekoptredens. Ook kun je hier meedoen met een jamsessie en kijken naar theater. Alle activiteiten tijdens de Open Dag zijn vrij toegankelijk voor bezoekers van alle leeftijden. Zo kan iedereen ontdekken wat het CKB in huis heeft en ook i.s.m. andere organisaties doet. Je ervaart dat er geen drempels zijn om actief aan de slag te gaan met Muziek, Dans, Theater en Beeldend.

Het programma van de Open Dag vind je hier.

Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl