1. Home
 2. Actueel
 3. Nieuws
 4. Goed nieuws: Ook Beeldend voor volwassenen weer van start

Goed nieuws: Ook Beeldend voor volwassenen weer van start

Gepubliceerd op: 27 mei 2021
Goed nieuws: Ook Beeldend voor volwassenen weer van start

Goed nieuws: Ook Beeldend voor volwassenen weer van start

Goed nieuws: vanaf 26 mei mogen de groepslessen voor volwassenen weer van start. Dit betekent dat de groepslessen van de afdeling Beeldend vanaf maandag 31 mei weer mogen beginnen. De lessen keramiek starten op vrijdag 28 en zaterdag 29 mei a.s.

Als cursist heb je deze informatie ook persoonlijk van ons ontvangen (samen met een lesrooster).

Om onze cursisten de mogelijkheid te bieden de vervallen lessen gedeeltelijk in te kunnen halen, verlengen we de lesperiode t/m de laatste lesweek voor de grote vakantie, dat wil zeggen t/m 24 juli a.s.

Maatregelen
We zijn blij in ieder geval een deel van onze cursisten weer te kunnen ontvangen. Natuurlijk staat de veiligheid van onze cursisten en docenten daarbij voorop. Om die te waarborgen ontkomen we niet aan een aantal voorwaarden en gedragsregels die we samen zullen hanteren. In het CKB geldt een vaste duidelijk aangegeven looproute met een andere uitgang en er zijn speciale hygiëne- en veiligheidsmaatregelen. Deze vind je hieronder.

Hygiëne:

 • Ga het liefst thuis alvast naar het toilet. 
 • Iedereen die CKB binnen gaat, wordt gevraagd de handen te ontsmetten.
 • Iedereen ouder dan 12 jaar moet in de openbare ruimtes een mondkapje op. Als de cursisten eenmaal in de les zitten, mag het mondkapje af.
 • Buiten en binnen houden we minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.
 • Indien de groep gevormd wordt door personen ouder dan 17 jaar geldt eveneens een groepsgrootte van max. 30 personen. Hierbij moeten clusters van twee gevormd worden (dus maximaal 2 x 15 personen), die niet onderling mogen mengen. 
 • Er is geen koffie/thee beschikbaar; neem zelf evt. een flesje water mee.
 • Neem je eigen (teken)spullen mee.
 • Materiaal van CKB wat gebruikt is moet ontsmet worden. Je kunt hiervoor het desinfectiemateriaal gebruiken dat in het lokaal aanwezig is.

 Kleding

 • Neem geen jas of tas mee als het niet nodig is. Heb je toch een jas of tas bij je, hang deze dan over je stoel.
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl