1. Home
  2. Actueel
  3. Nieuws
  4. CKB Popschool presentatie op 25 maart in 't Slik

CKB Popschool presentatie op 25 maart in 't Slik

Gepubliceerd op: 16 januari 2024

De bands van de CKB Popschool laten je, na de presentatie in in 't Slik in januari en nog meer oefenen, opnieuw genieten van swingende livemuziek. Pop, rock, blues en meer muziekgenres komen voorbij in de presentaties van The Future, T-Mix en Blauw op maandagavond 25 maart aanvang 20:00 in 't Slik aan de Steenbergsestraat. Het afwisselende repertoire is voor jong en oud. Iedereen is welkom, de toegang is gratis.

Al ruim 10 jaar heeft het CKB een Popschool die (drie per jaar) elk lesblok afsluit met een avondvullend liveprogramma voor jong en oud. De Popschool cursisten laten het publiek keer op keer versteld staan van wat je onder de leiding van ervaren bandcoaches leert. Ze bekwamen zich steeds verder in zingen, een instrument bespelen, arrangeren, podiumpresentatie en als je wilt zelfs songwriting. Cursisten die al jarenlang de Popschool trouw blijven en nieuwe gezichten vormen bands die overal de vonk laten overspringen.

Vocalisten, gitaristen, slagwerkers en toetsenisten van allerlei leeftijden staan dan ook te popelen om het podium van 't Slik te bestormen. De bands The Future, T-Mix en Blauw zetten een avondvullend programma neer vol afwisseling en verschillende muziekgenres. Ze hebben maar één doel: vonken on stage en het publiek trakteren op een swingende avond. Wil je alle bands meemaken kom dan op tijd: de presentatie begint op 25 maart om 20:00. De zaal gaat om 19:30 open en het is gratis.

Foto's zijn gemaakt door Arthur Fehr tijdens de presentatie op 15 januari 2024 in 't Slik.

Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl