Theater
cursusaanbod

Wie droomt er niet van om zelf op de planken te staan? Bij CKB gaat het doek op voor jong en oud.

Theater
Categorie
Leeftijd
Cursusoverzicht

CKB Theaterschool

Toneelspelen is een belevenis. Voor groot en klein! Wie droomt er niet van om zelf “op de planken” te staan? De CKB Theaterschool heeft cursussen voor alle leeftijden. We leren je de eerste beginselen van het toneelspel zoals een rol leren spelen, improviseren, spelen zonder woorden én toneelspelen met muziek. Voor de meer gevorderde cursisten staat de verdieping in teksttoneel, improvisatie, beweging en stemvorming centraal. Alles wat je leert tijdens de lessen breng je in praktijk door het spelen in voorstellingen. Dat kan zijn in een éénakter, een voorstelling gemaakt vanuit improvisatie of een kleine musical. Alle cursisten treden tijdens de inmiddels beroemde Theater Driedaagse “voor het voetlicht” in de CKB Theaterzaal. Naast leren en oefenen zijn samenwerken en plezier maken een belangrijk onderdeel van iedere les.

De CKB Theaterschool bestaat uit groepen voor jonge kinderen tot en met volwassen. Voor sommige theatergroepen kun je kiezen op welke dag je theaterles wilt gaan volgen.
De acteurs en actrices die al langer theaterles volgen krijgen bij herinschrijving van hun docent te horen in welke vervolggroep zij geplaatst worden.

2 Cursussen gevonden

resultaten

Theaterlab voor jongeren Jongeren | 12 t/m 17 jaar

In een laboratorium (lab) doe je experimenten en proefjes om uiteindelijk tot prachtige resultaten en ontdekkingen te komen.

> Meer informatie  |  Direct inschrijven
Theaterlab voor kinderen Kinderen | 10 t/m 12 jaar

In een laboratorium (lab) doe je experimenten en proefjes om uiteindelijk tot prachtige resultaten en ontdekkingen te komen.

> Meer informatie  |  Direct inschrijven
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl