1. Theater
  2. Theaterlab voor kinderen

Theaterlab voor kinderen

Kinderen | 10 t/m 12 jaar

Het Theaterlab is een ware ontdekkingstocht. Samen met jouw groep doe je experimenten en proefjes met theater. Zo kom je tot bijzondere ontdekkingen en werken we naar jullie optreden toe in de CKB Theaterzaal (2x per jaar).
Samen met de docent werkt jouw groep vanuit improvisatie, maar de groep kan ook kiezen voor een bepaald toneelstuk of een korte musical. Samenwerken, samen ontdekken en samen maken zijn de ingrediënten waarmee we in het theaterlab werken aan een prachtige voorstelling. En dat doen we op de manier die past bij jouw leeftijd en niveau. 

Je krijgt les in o.a. improvisatie, teksttoneel, fysieke training (beweging / dans) en stemtraining (spreken / zingen). Zie ook de inleiding over de CKB Theaterschool waar Theaterlab onder valt.

Je kunt het hele seizoen instromen als CKB cursist en natuurlijk mag je eerst een gratis proefles bij ons komen doen. Vraag hem aan via de proeflesknop!

Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Locatie Docent Kosten  
Theaterlab voor kinderen 10-12 jr. (do.)donderdag 17:45-19:453 sep '20 30x 120minBergen op Zoom, Lokaal 1.7Docent Theater € 340,- Inschrijven
Theaterlab voor kinderen 10-12 jr (za.)zaterdag 09:00-11:005 sep '20 30x 120minBergen op Zoom, Lokaal 1.7Docent Theater € 340,- Inschrijven

Kleding

Bij beeldende cursussen wordt er gewerkt met verf of andere materialen die je kleding kan bevuilen en/of beschadigen. We raden daarom 'oude' kleding aan. Bij dans en theater beweeg je. We raden daarom bij die cursussen gemakkelijk zittende kleding aan tenzij anders aangegeven. Voor eventuele kledingtips bij muziek kun je terecht bij je docent.

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom of in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl