1. Theater
  2. Musical Kids voor kinderen groep 3-4-5

Musical Kids voor kinderen groep 3-4-5

Kinderen | 6 t/m 10 jaar

Deze cursus Musical Kids is voor alle kinderen uit de basisschoolgroep 3 – 4 – 5. Je gaat in een kindermusical spelen en twee keer per jaar sta je met de andere Musical Kids te stralen in de spotlights van de CKB Theaterzaal! Bij enthousiaste docenten leer je de beginselen van toneelspelen, beter zingen én dansen terwijl je zingt! Net als in een echte musical dus, die bij ons vaak gebaseerd is op een bekend kinderboek.

Je kunt het hele jaar instromen bij het CKB en natuurlijk mag je eerst een gratis proefles bij ons komen doen. Vraag hem aan via de proeflesknop. Doe je ook mee?!

Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Locatie Docent Kosten  
Musical Kids voor kinderen groep 3-4-5 (do.)donderdag 16:00-17:303 sep '20 30x 90minBergen op Zoom, CKB-TheaterzaalDocent Musicalkids € 304,- Inschrijven

Kleding

Bij beeldende cursussen wordt er gewerkt met verf of andere materialen die je kleding kan bevuilen en/of beschadigen. We raden daarom 'oude' kleding aan. Bij dans en theater beweeg je. We raden daarom bij die cursussen gemakkelijk zittende kleding aan tenzij anders aangegeven. Voor eventuele kledingtips bij muziek kun je terecht bij je docent.

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom of in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl