1. Muziek
  2. Stemvorming voor volwassenen (korte cursus)

Stemvorming voor volwassenen (korte cursus)

Volwassenen | Vanaf 18 jaar
Stemvorming voor volwassenen (korte cursus)

Deze cursus is geknipt voor iedereen die zingt in een band of koor en zijn stem verder wil ontwikkelen, maar ook om je stem te ontdekken. Tijdens de cursus leer je jouw stem beter gebruiken en krijg je belangrijke inzichten. In groepsverband werk je aan belangrijke aspecten van het zingen: ademhalingstechniek, lichaamshouding, zuiverheid, klank en uitspraak. Je leert dit hanteren in de praktijk. Komt de aanmelding vanuit een koor/zangvereniging dan kan in overleg het programma hierop afgestemd worden.

Deze cursus start bij voldoende deelname.

Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Locatie Docent Kosten  
Stemvormingmaandag 1 jan '01 10x 60minBergen op Zoom, CKB-TheaterzaalMonique Jimkes € 121,- Inschrijven

Kleding

Bij beeldende cursussen wordt er gewerkt met verf of andere materialen die je kleding kan bevuilen en/of beschadigen. We raden daarom 'oude' kleding aan. Bij dans en theater beweeg je. We raden daarom bij die cursussen gemakkelijk zittende kleding aan tenzij anders aangegeven. Voor eventuele kledingtips bij muziek kun je terecht bij je docent.

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl