1. Muziek
  2. Muzikale Dreumes- en Peuterpret (korte cursus)

Muzikale Dreumes- en Peuterpret (korte cursus)

Kinderen | 1 t/m 3 jaar

Ieder kind wordt geboren met een natuurlijke gevoeligheid voor muziek en de muzikale ontwikkeling begint al in de eerste drie jaren. Hoe jonger het kind met muziek in aanraking komt, des te groter het plezier. Spelenderwijs (ook op instrumentjes) en met leuke liedjes, verhaaltjes en meer creëren we een band en stimuleren we de moedertaal. Elk kind beleeft deze les samen met een ouder, grootouder of bijvoorbeeld de oppas. 

Samen ontdekken we met spel en plezier de wereld van muziek.  Met thema's uit de belevingswereld van het kind begeleiden we de ontwikkelingsfasen. Op speelse wijze worden de kinderen creatief uitgedaagd en muzikaal ondersteund met verschillende instrumenten en materialen. Om voor meer zang- en spelplezier thuis te zorgen krijg je alle teksten en bladmuziek van de liedjes mee.

De eerste les is een proefles (vrijblijvend). Je beslist dan of je doorgaat of niet.

Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Locatie Docent Kosten  
Muzikale Dreumes- en Peuterpretvrijdag 09:15-10:0025 sep '20 6x 45minBergen op Zoom, Dansstudio 0.5Rianne van Tienen-Verhage € 47,- Inschrijven
Muzikale Winter Dreumes-en Peuterpret 2e blokvrijdag 09:15-10:0027 nov '20 6x 45minBergen op Zoom, Dansstudio 0.5Rianne van Tienen-Verhage € 47,- Inschrijven

Woon je niet in de gemeente Bergen op Zoom?

Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze tarieven en meer informatie hierover vind je hier. Voor alle andere cursussen geldt deze uitzondering niet. 
Als je in Belgie woont dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl