1. Muziek
  2. Cubaanse/Caribische percussie voor volwassenen

Cubaanse/Caribische percussie voor volwassenen

Volwassenen | Vanaf 18 jaar
Cubaanse/Caribische percussie voor volwassenen

Salsa, Merengue, Soca, dit zijn maar een paar van de vele muzieksoorten die voorkomen in Midden- en Zuid-Amerika. In deze swingende korte cursus leer je de basisprincipes van het hoofdinstrument, de conga’s. Daarnaast zullen we dit aanvullen met instrumenten waar de muziekstijl om vraagt, o.a. timbales, guiro en clave. We spelen alle partijen samen tot één geheel, in combinatie met een muziekopname of alleen met de groep.
Deze korte cursus swingt van begin tot eind!

De, op deze pagina, getoonde prijzen zijn die voor 21 jaar en ouder. Ben je 20 jaar of jonger? Dan hoeven wij geen 21% BTW in rekening te brengen. Dit zie je niet tijdens het inschrijven en de bevestiging hiervan per e-mail, maar zal uiteraard wel in mindering worden gebracht op de factuur.

Lesvarianten
Omschrijving Lessen Locatie Docent Kosten  
Cubaanse/Caribische Percussie 5x 60minBergen op Zoom, Lokaal 0.3Peter van Aart € 48,- Inschrijven

Kleding

Bij beeldende cursussen wordt er gewerkt met verf of andere materialen die je kleding kan bevuilen en/of beschadigen. We raden daarom 'oude' kleding aan. Bij dans en theater beweeg je. We raden daarom bij die cursussen gemakkelijk zittende kleding aan tenzij anders aangegeven. Voor eventuele kledingtips bij muziek kun je terecht bij je docent.

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl