1. Dans
  2. Zumba: dans, fitness & fun voor volwassenen

Zumba: dans, fitness & fun voor volwassenen

Volwassenen | Vanaf 18 jaar

Zumba is een swingende en effectieve workout op dynamische latinmuziek en andere wereldmuziek vol exotische danspassen, gericht op conditie, vetverbranding en vooral veel dansplezier. De les is eenvoudig opgebouwd, je hebt geen danservaring nodig. Op muziek van Salsa, Merengue, Reggeaton, Samba en zelfs Hiphop ga je helemaal uit je bol en is elke les weer een feestje. Ervaar zelf hoe leuk Zumba is om te doen.

Het is ook mogelijk om met een 10 lessenkaart mee te doen met Zumba.

Meedoen nadat de jaarcursus al gestart is?

Dat kan! Je kunt gewoon instromen. De lessen die al geweest zijn hoef je natuurlijk niet te betalen en daarom zullen de kosten lager zijn dan je hieronder ziet. Jouw instroomprijs weten? Neem even contact met ons op via ckb@bergenopzoom.nl

Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Locatie Docent Kosten  
Zumba 21+donderdag 19:45-20:453 sep '20 jaarcursusBergen op Zoom, Dansstudio 0.4Petra Hoek € 366,- Inschrijven
Zumba 10-lessenkaartdonderdag 19:45-20:453 sep '20 jaarcursusBergen op Zoom, Dansstudio 0.4Petra Hoek € 112,- Inschrijven
Zumbadonderdag 19:45-20:453 sep '20 jaarcursusBergen op Zoom, Dansstudio 0.4Petra Hoek € 336,- Inschrijven

Kleding

Bij beeldende cursussen wordt er gewerkt met verf of andere materialen die je kleding kan bevuilen en/of beschadigen. We raden daarom 'oude' kleding aan. Bij dans en theater beweeg je. We raden daarom bij die cursussen gemakkelijk zittende kleding aan tenzij anders aangegeven. Voor eventuele kledingtips bij muziek kun je terecht bij je docent.

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl