1. Dans
  2. Zumba Gold: dans, fitness & fun voor 55+

Zumba Gold: dans, fitness & fun voor 55+

Volwassenen | Vanaf 55 jaar

Zumba is een workout op dynamische Latin en andere wereldmuziek vol unieke, exotische danspassen. Zumba Gold heeft een rustiger tempo dan de gewone Zumba-les en is bedoeld voor 55+-ers. Voor een gezond lichaam en een scherpe geest!

De voordelen van Zumba Gold:
het is goed voor hart en bloedvaten, de lichaamshouding, je verbrandt calorieën en verbetert je uithoudingsvermogen. Dit allemaal op een leuke manier met o.a. merengue, salsa, mambo, cumbia, tango en flamencomuziek.

Dans je fit met Zumba en geniet samen met leeftijdsgenoten!

Het is ook mogelijk om met een 10 lessenkaart mee te doen met Zumba Gold.

Meedoen nadat de jaarcursus al gestart is?

Dat kan! Je kunt gewoon instromen. De lessen die al geweest zijn hoef je natuurlijk niet te betalen en daarom zullen de kosten lager zijn dan je hieronder ziet. Jouw instroomprijs weten? Neem even contact met ons op via ckb@bergenopzoom.nl


Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Locatie Docent Kosten  
Zumba Gold 10-lessenkaartdinsdag 14:00-15:001 sep '20 jaarcursusBergen op Zoom, Dansstudio 0.5Petra Hoek € 112,- Inschrijven
Zumba Golddinsdag 14:00-15:001 sep '20 jaarcursusBergen op Zoom, Dansstudio 0.5Petra Hoek € 366,- Inschrijven

Kleding

Bij beeldende cursussen wordt er gewerkt met verf of andere materialen die je kleding kan bevuilen en/of beschadigen. We raden daarom 'oude' kleding aan. Bij dans en theater beweeg je. We raden daarom bij die cursussen gemakkelijk zittende kleding aan tenzij anders aangegeven. Voor eventuele kledingtips bij muziek kun je terecht bij je docent.

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl