1. Dans
  2. Moderne Dans voor kinderen

Moderne Dans voor kinderen

Kinderen | Kijk voor de diverse (leef)tijden bij Lesvarianten |

Moderne dans is levendig. Je danst vanuit de muziek (die je vast herkent), vanuit jouw lijf, met jouw fantasie. Draaien, vallen, rollen, zweven, dan weer strak en dan weer vloeiend. Je leert allerlei dansbewegingen en zelf bewegingen bedenken (improviseren). Je danst gezellig met andere kinderen en werkt tegelijkertijd aan je houding en conditie.

Er zijn allerlei soorten moderne dansen. Die oefen je samen met de groep. Snelheid, gebruik van ruimte, ritme en ademhaling krijgen alle aandacht en je danst op de muziek van nu.

Moderne Dans 1-2-3 is voor 7-9 jaar (BO 4+5+6)
Moderne Dans 4-5 is voor 10-12 jaar (BO 7+8)
(BO = Basisonderwijs)

Kleding: CKB danspakje, vraag ernaar bij de docent!

Meedoen nadat de cursus al gestart is?

Dat kan! Je kunt gewoon instromen. De lessen die al geweest zijn hoef je natuurlijk niet te betalen en daarom zullen de kosten lager zijn dan je hieronder ziet. Jouw instroomprijs weten? Neem even contact met ons op via ckb@bergenopzoom.nl


Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Locatie Docent Kosten  
Moderne Dans 7-9 jaarmaandag 16:00-17:0031 aug '20 jaarcursusBergen op Zoom, Dansstudio 0.4Petra Hoek € 336,- Inschrijven
Moderne Dans 10-12 jaarmaandag 17:00-18:0031 aug '20 jaarcursusBergen op Zoom, Dansstudio 0.4Petra Hoek € 336,- Inschrijven

Kleding

Bij beeldende cursussen wordt er gewerkt met verf of andere materialen die je kleding kan bevuilen en/of beschadigen. We raden daarom 'oude' kleding aan. Bij dans en theater beweeg je. We raden daarom bij die cursussen gemakkelijk zittende kleding aan tenzij anders aangegeven. Voor eventuele kledingtips bij muziek kun je terecht bij je docent.

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl