1. Dans
  2. Ierse Dans Basis voor volwassenen

Ierse Dans Basis voor volwassenen

Volwassenen | Vanaf 18 jaar
Ierse Dans Basis voor volwassenen

Ierse dans, je kent het vast van ‘Riverdance’ of ‘Lord of the Dance’, shows die zo nu en dan ook naar Nederland komen. De Ierse traditionele dans geniet wereldwijde bekendheid en is energiek, gevarieerd en voor jong en oud.
Kom bij het CKB van deze bijzondere dansvorm proeven! In de wekelijkse lessen van Rosalie Wagenaar leer je de basisbeginselen van de Ierse dans op een laagdrempelige manier en dans je al snel mee op de vrolijke muziek. Ierse dans is voor alle leeftijden heel leuk om te doen, je krijgt er gegarandeerd energie van. Het fijne van deze basiscursus is dat de danspassen geschikt zijn voor iedereen. Daardoor is het gemakkelijk om bij de lessen aan te sluiten. Wil je je later nog verder specialiseren in de Ierse danstraditie, dan kun je gemakkelijk doorstromen naar Rose Irish Dance School (van dezelfde docente).
Zien we jou binnenkort ook op de Ierse dansvloer in het CKB?

Meedoen nadat de cursus al gestart is?

Dat kan! Je kunt gewoon instromen. De lessen die al geweest zijn hoef je natuurlijk niet te betalen en daarom zullen de kosten lager zijn dan je hieronder ziet. Jouw instroomprijs weten? Neem even contact met ons op via ckb@bergenopzoom.nl

Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Docent Kosten  
Ierse Dans 10-lessenkaartdinsdag 1 sep '20 jaarcursusRosalie Wagenaar € 133,- Inschrijven
Ierse Dans 90 min. 21+dinsdag 19:45-21:151 sep '20 jaarcursusRosalie Wagenaar € 530,- Inschrijven
Ierse Dans 90 min.dinsdag 19:45-21:151 sep '20 jaarcursusRosalie Wagenaar € 438,- Inschrijven

Kleding

Bij beeldende cursussen wordt er gewerkt met verf of andere materialen die je kleding kan bevuilen en/of beschadigen. We raden daarom 'oude' kleding aan. Bij dans en theater beweeg je. We raden daarom bij die cursussen gemakkelijk zittende kleding aan tenzij anders aangegeven. Voor eventuele kledingtips bij muziek kun je terecht bij je docent.

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom of in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl