1. Dans
  2. CKBeentjes

CKBeentjes

Jongeren |

CKBeentjes is de presentatiegroep van de meest gevorderde balletcursisten. De gemiddelde leeftijd is 15 jaar. De groep bestaat uit ongeveer 12 dansers.

Deelname komt tot stand op basis van uitnodiging, is gratis en alleen bedoeld als extra activiteit naast de reguliere balletles.

De optredens van de CKBeentjes zijn divers; het kan een onderdeel zijn van een voorstelling in De Maagd zoals de 4 mei herdenkingsvoorstelling of ter opluistering van een plaatselijk (cultureel) evenement zoals De nacht van de geschiedenis of een Vierschaar-productie.

Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Locatie Docent Kosten  
CKBeentjesvrijdag 19:00-20:004 sep '20 jaarcursusBergen op Zoom, Dansstudio 0.5Silvia de Groot-Geldhoff € 0,- Inschrijven

Kleding

Bij beeldende cursussen wordt er gewerkt met verf of andere materialen die je kleding kan bevuilen en/of beschadigen. We raden daarom 'oude' kleding aan. Bij dans en theater beweeg je. We raden daarom bij die cursussen gemakkelijk zittende kleding aan tenzij anders aangegeven. Voor eventuele kledingtips bij muziek kun je terecht bij je docent.

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl