1. Dans
  2. Caribbean Dance-Showdance-Ladies Styling voor volwassenen

Caribbean Dance-Showdance-Ladies Styling voor volwassenen

Volwassenen | Vanaf 18 jaar

Ervaar de zonnige, meeslepende, temperamentvolle Caribische sfeer. Je gaat lekker dansen op heerlijke latin muziek . In een ontspannen sfeer, gezellig met meiden onder elkaar, maak je kennis met o.a. Salsa, Reggaeton , Soca en Samba .

In de lessen zal er gewerkt worden aan een mix van choreografieën in verschillende hoofdzakelijk Zuid Amerikaanse dansstijlen en soms ook andere (show)dansstijlen. Een belangrijk onderdeel van de showdance is Ladies Styling.

Ladies styling gaat over vrouw zijn en je vrouw voelen ongeacht je leeftijd en figuur. Speciaal bedoeld voor een ieder die mooier en zelfverzekerder wil leren dansen, wil werken aan een betere techniek, houding, muzikaliteit en uitstraling.

Meedoen nadat de cursus al gestart is?

Dat kan! Je kunt gewoon instromen. De lessen die al geweest zijn hoef je natuurlijk niet te betalen en daarom zullen de kosten lager zijn dan je hieronder ziet. Jouw instroomprijs weten? Neem even contact met ons op via ckb@bergenopzoom.nl

Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Locatie Docent Kosten  
Caribbean Dance Experience 10-lessenkaartmaandag 19:45-20:4531 aug '20 jaarcursusBergen op Zoom, Dansstudio 0.4Petra Hoek € 111,- Inschrijven
Caribbean Dance & Showdancemaandag 19:45-20:4531 aug '20 jaarcursusBergen op Zoom, Dansstudio 0.4Petra Hoek € 336,- Inschrijven
Caribbean Dance & Showdance 21+maandag 19:45-20:4531 aug '20 jaarcursusBergen op Zoom, Dansstudio 0.4Petra Hoek € 406,- Inschrijven

Kleding

Bij beeldende cursussen wordt er gewerkt met verf of andere materialen die je kleding kan bevuilen en/of beschadigen. We raden daarom 'oude' kleding aan. Bij dans en theater beweeg je. We raden daarom bij die cursussen gemakkelijk zittende kleding aan tenzij anders aangegeven. Voor eventuele kledingtips bij muziek kun je terecht bij je docent.

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom of in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl