1. Beeldend
  2. Tekenen en Schilderen: Basis 1 en 2 voor volwassenen

Tekenen en Schilderen: Basis 1 en 2 voor volwassenen

Volwassenen | Vanaf 18 jaar

Basis 1
Een ideale cursus voor beginnende creatievelingen op het platte vlak. 
Je start met eenvoudige technieken en diverse materialen zoals potlood, houtskool en pen. Gedurende het cursusjaar ontwikkel je je in de richting van de meer gevorderde technieken zoals aquarel, acrylverf en olieverf. Diverse onderwerpen komen aan bod zoals het stilleven, model, portret, landschap, maar er is ook aandacht voor improvisatie en abstractie en een eigen vormtaal. En wie weet heb je meer talent dan je had durven dromen!

Basis 2
“Van gezel tot meester”
Voor cursisten die verder willen gaan vanuit de basiscursus is een aantal jaren geleden de basis 2 opgezet. Een doorstroommogelijkheid waarin het klassikale plaats maakt om de basiskennis toe te passen in ‘eigen vormtaal’. Voor jou, die de basisbegrippen al kent, een prima opstapplaats om je talent verder te ontwikkelen. Een ideale cursus voor creatievelingen die verder willen op het platte vlak.

Meedoen nadat de cursus al gestart is?

Dat kan! Je kunt gewoon instromen. De lessen die al geweest zijn hoef je natuurlijk niet te betalen en daarom zullen de kosten lager zijn dan je hieronder ziet. Jouw instroomprijs weten? Neem even contact met ons op ckb@bergenopzoom.nl


Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Locatie Docent Kosten  
Tekenen en schilderen Basisdinsdag 19:30-22:0025 aug '20 30x 150minBergen op Zoom, CKB-TekenlokaalKees Warmoeskerken € 446,- Inschrijven
10-lessenkaart Beeldende Cursusmaandag 31 aug '20 10x 150minBergen op Zoom, CKB-Tekenlokaal € 180,- Inschrijven
Tekenen en Schilderen Basis 21+dinsdag 19:30-22:001 sep '20 30x 150minBergen op Zoom, CKB-TekenlokaalKees Warmoeskerken € 540,- Inschrijven

Kleding

Bij beeldende cursussen wordt er gewerkt met verf of andere materialen die je kleding kan bevuilen en/of beschadigen. We raden daarom 'oude' kleding aan. Bij dans en theater beweeg je. We raden daarom bij die cursussen gemakkelijk zittende kleding aan tenzij anders aangegeven. Voor eventuele kledingtips bij muziek kun je terecht bij je docent.

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl