1. Beeldend
  2. Tekenen en Schilderen voor volwassenen

Tekenen en Schilderen voor volwassenen

Volwassenen | Vanaf 18 jaar

Je werkt vanuit persoonlijke inspiratie en motivatie, maar kunt tevens gebruikmaken van de kennis en kunde van de vakdocenten over de diverse technieken. Al doende leer je hier je eigen beeldtaal te perfectioneren en ontdek je waar je talent ligt en wat je eigen stijl is. Zeer persoonlijke aanpak, de docent is meer een begeleider die je helpt in je persoonlijke ontwikkeling. Ook wordt in deze cursus aandacht besteed aan het kijken naar kunst van anderen, van ‘echte’ kunstenaars maar ook van medecursisten.

Meedoen nadat de cursus al gestart is?

Dat kan! Je kunt gewoon instromen. De lessen die al geweest zijn hoef je natuurlijk niet te betalen en daarom zullen de kosten lager zijn dan je hieronder ziet. Jouw instroomprijs weten? Neem even contact met ons op ckb@bergenopzoom.nl


Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Locatie Kosten  
10-lessenkaart Beeldende Cursusmaandag 31 aug '20 10x 150minBergen op Zoom, CKB-Tekenlokaal € 180,- Inschrijven
Tekenen en schilderendinsdag 09:30-12:001 sep '20 30x 150minBergen op Zoom, CKB-Tekenlokaal € 446,- Inschrijven
Tekenen en Schilderen 21+dinsdag 09:30-12:001 sep '20 30x 150minBergen op Zoom, CKB-Tekenlokaal € 540,- Inschrijven

Kleding

Bij beeldende cursussen wordt er gewerkt met verf of andere materialen die je kleding kan bevuilen en/of beschadigen. We raden daarom 'oude' kleding aan. Bij dans en theater beweeg je. We raden daarom bij die cursussen gemakkelijk zittende kleding aan tenzij anders aangegeven. Voor eventuele kledingtips bij muziek kun je terecht bij je docent.

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl