1. Beeldend
  2. Modeltekenen voor volwassenen

Modeltekenen voor volwassenen

Volwassenen | Vanaf 18 jaar
Modeltekenen voor volwassenen

Het menselijk lichaam is het onderwerp van jouw kunst.
Naast het perfectioneren van de teken- en schildertechniek leer je steeds beter kijken. Naar vorm en diepte, naar perspectief en vlakverdeling, naar hoe een been korter getekend kan worden en toch langer lijkt. Je komt tot je eigen persoonlijke manier van modeltekenen en/of -schilderen. De begeleiding is individueel, maar door samen de gemaakte werken te bespreken delen we kennis, inspiratie en mogelijkheden. Bij deze cursus wordt gewerkt met naaktmodellen. De vermelde prijzen zijn exclusief modelkosten.

Meedoen nadat de cursus al gestart is?

Dat kan! Je kunt gewoon instromen. De lessen die al geweest zijn hoef je natuurlijk niet te betalen en daarom zullen de kosten lager zijn dan je hieronder ziet. Jouw instroomprijs weten? Neem even contact met ons op ckb@bergenopzoom.nl


Lesvarianten
Omschrijving Lesdag Start Lessen Locatie Kosten  
10-lessenkaart Beeldende Cursusmaandag 31 aug '20 10x 150minBergen op Zoom, CKB-Tekenlokaal € 180,- Inschrijven
Modeltekenendonderdag 19:45-22:153 sep '20 30x 150minBergen op Zoom, CKB-Tekenlokaal € 446,- Inschrijven
Modeltekenen 21+donderdag 19:45-22:153 sep '20 30x 150minBergen op Zoom, CKB-Tekenlokaal € 540,- Inschrijven

Kleding

Bij beeldende cursussen wordt er gewerkt met verf of andere materialen die je kleding kan bevuilen en/of beschadigen. We raden daarom 'oude' kleding aan. Bij dans en theater beweeg je. We raden daarom bij die cursussen gemakkelijk zittende kleding aan tenzij anders aangegeven. Voor eventuele kledingtips bij muziek kun je terecht bij je docent.

(wat hieronder staat geldt niet voor Kunst in de Wijk)

Cursus op maat

In veel gevallen kunnen we de cursus helemaal aanpassen aan jouw specifieke wensen, zowel qua inhoud als qua lestijden en duur. Ook mensen met een beperking (of kinderen die speciale aandacht nodig hebben) kunnen vaak gewoon meedoen met de cursussen en activiteiten. Vraag bij de CKB balie om een gesprekje met de docent als je interesse hebt in een cursus op maat.

Woon je in Belgie?

Dan vragen we je gebruik te maken van het inschrijfformulier dat je hier kunt downloaden. Woon je buiten de gemeente Bergen op Zoom? Dan gelden voor de meeste muziekcursussen andere tarieven. Deze vind je hier.

close
Vragen?
0164 277670 of ckb@bergenopzoom.nl